Playback starts YouTube’s embedded player (privacy-enhanced mode).
HOW TO DRAW ELEPHANT EASILY
ChannelDOODLE BUDDYDescription from the creator
HOW TO DRAW ELEPHANT EASILY
=============================
Elephants are the largest land mammals on earth and have distinctly massive bodies, large ears, and long trunks. They use their trunks to pick up objects, trumpet warnings, greet other elephants, or suck up water for drinking or bathing, among other uses. Both male and female African elephants grow tusks and each individual can either be left- or right-tusked, and the one they use more is usually smaller because of wear and tear. Elephant tusks serve many purposes. These extended teeth can be used to protect the elephant's trunk, lift and move objects, gather food, and strip bark from trees. They can also be used for defense. During times of drought, elephants even use their tusks to dig holes to find water underground.
The African elephant is the largest of all elephant species and weighs up to eight tons. Two genetically different African subspecies exist: the savanna and the forest elephant, with a number of characteristics that differentiate them both.
Asian elephants differ in several ways from their African relatives, with more than 10 distinct physical differences between them. For example, Asian elephants are smaller than their African cousins, and their ears are smaller compared to the large fan-shaped ears of the African species. Only some male Asian elephants have tusks, while both male and female African elephants grow tusks.
Led by a matriarch, elephants are organized into complex social structures of females and calves, while male elephants tend to live in isolation or in small bachelor groups. A single calf is born to a female once every four to five years and after a gestation period of 22 months—the longest of any mammal. Calves are cared for by the entire herd of related females. Female calves may stay with their maternal herd for the rest of their lives, while males leave the herd as they reach puberty.
Elephants need extensive land areas to survive and meet their ecological needs, which includes food, water, and space. On average, an elephant can feed up to 18 hours and consume hundreds of pounds of plant matter in a single day. As a result, as they lose habitat, they often come into conflict with people in competition for resources.
#HOW TO DRAW ELEPHANT EASILY,
#EASY WAY TO DRAW ELEPHANT,
#STEP BY STEP PROCEDURE TO DRAW ELEPHANT,
#ELEPHANT,
#DRAWING,
#PENCIL DRAWING,
#PENCIL SKETCH
Please Like, share, comment & subscribe my channel
[email protected]
=============================
Elephants are the largest land mammals on earth and have distinctly massive bodies, large ears, and long trunks. They use their trunks to pick up objects, trumpet warnings, greet other elephants, or suck up water for drinking or bathing, among other uses. Both male and female African elephants grow tusks and each individual can either be left- or right-tusked, and the one they use more is usually smaller because of wear and tear. Elephant tusks serve many purposes. These extended teeth can be used to protect the elephant's trunk, lift and move objects, gather food, and strip bark from trees. They can also be used for defense. During times of drought, elephants even use their tusks to dig holes to find water underground.
The African elephant is the largest of all elephant species and weighs up to eight tons. Two genetically different African subspecies exist: the savanna and the forest elephant, with a number of characteristics that differentiate them both.
Asian elephants differ in several ways from their African relatives, with more than 10 distinct physical differences between them. For example, Asian elephants are smaller than their African cousins, and their ears are smaller compared to the large fan-shaped ears of the African species. Only some male Asian elephants have tusks, while both male and female African elephants grow tusks.
Led by a matriarch, elephants are organized into complex social structures of females and calves, while male elephants tend to live in isolation or in small bachelor groups. A single calf is born to a female once every four to five years and after a gestation period of 22 months—the longest of any mammal. Calves are cared for by the entire herd of related females. Female calves may stay with their maternal herd for the rest of their lives, while males leave the herd as they reach puberty.
Elephants need extensive land areas to survive and meet their ecological needs, which includes food, water, and space. On average, an elephant can feed up to 18 hours and consume hundreds of pounds of plant matter in a single day. As a result, as they lose habitat, they often come into conflict with people in competition for resources.
#HOW TO DRAW ELEPHANT EASILY,
#EASY WAY TO DRAW ELEPHANT,
#STEP BY STEP PROCEDURE TO DRAW ELEPHANT,
#ELEPHANT,
#DRAWING,
#PENCIL DRAWING,
#PENCIL SKETCH
Please Like, share, comment & subscribe my channel
[email protected]
About this tutorial
DOODLE BUDDY published this 8:17 video tutorial on November 8, 2020. It has been watched 189 times on YouTube.
- Channel
- DOODLE BUDDY
- Category
- Education
- Duration
- 8:17
- Published
- November 8, 2020
- Views
- 189
- Likes
- 18
Tags
Share
This tutorial in other languages
- FRCOMMENT DESSINER ELEPHANT FACILEMENT
- ESCÓMO DIBUJAR ELEFANTE CON FACILIDAD
- PTCOMO DESENHAR ELEFANTE COM FACILIDADE
- ITCOME DISEGNARE ELEPHANT FACILMENTE
- DEWie zeichne ELEPHANT LEICHT
- NLHoe te tekenen OLIFANT GEMAKKELIJK
- RUКАК РИСОВАТЬ СЛОН ЛЕГКО
- PLJak narysować SŁOŃ ŁATWO
- JA簡単にELEPHANTを描画する方法
- ARكيفية رسم الفيل بسهولة
- HIआसानी से हाथी ड्रा कैसे
- IDCARA DRAW ELEPHANT MUDAH