HDTutorial
EN

Playback starts YouTube’s embedded player (privacy-enhanced mode).

How To Fix: Missing or Corrupt ntoskrnl.exe File

451,883 views November 3, 2009 5:47

Watch on YouTube
ChannelBritec09

Description from the creator

How To Fix: Missing or Corrupt ntoskrnl.exe File

Cause:
1.Keyboard issue Solution: Swop out with new keyboard

2.Miscellaneous corruption Solution: Safemode last known good configuration.

3.Corrupt boot.ini file. Solution: bootcfg /rebuild

4.Missing boot.ini file. Solution: bootcfg /rebuild

5.Missing or corrupt ntoskrnl.exe file. Solution: Type: expand d:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32

6.Windows NT installed on a partition bigger then 7.8GB Solution: Type: expand d:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32

7.Corrupted hard disk drive or severely corrupted Windows. Solution: Enter recovery console type: chkdsk /r

Finally, if you encounter more errors it's likely that your hard disk drive is bad or failed. Solution: Swop out with new Hard Drive

vote, comment and subscribe!!!

briteccomputers.co.uk
britec.org.uk
pcrepairhertfordshire.co.uk

About this tutorial

Britec09 published this 5:47 video tutorial on November 3, 2009. It has been watched 451,883 times on YouTube.

Channel
Britec09
Duration
5:47
Published
November 3, 2009
Views
451,883
Likes
760

Tags

Share

This tutorial in other languages